Kiekvieno prekybininko tikslas – patenkinti klientų poreikius, džiaugtis dideliais pardavimais bei puikiu pelnu. Šiandien galima tik pasidžiaugti, kad šiuolaikiniams prekybininkams siekiant šių tikslų, į pagalbą skuba daugybė priemonių, o jų sąrašas naujienomis yra papildomas kiekvienais metais. Norime pristatyti dar vieną, inovatyvų bei modernų sprendimą, kurio pasirinkimas padės kur kas lengviau siekti išvardintų tikslų. LED apšvietimo sistema – inovatyvi naujiena, nešanti didelę naudą šiuolaikiškiems prekybininkams.

Šiandien jau nebeužtenka vien tik parduoti prekę ar suteikti paslaugą, tad, be šių, pačių svarbiausių veiklos elementų prekybininkas turi  atkreipti dėmesį ir į patalpų išplanavimą, prekių išdėstymą, architektūrinius  bei dizaino sprendimus, atsakingai parinkti tinkamiausias interjero puošybos detales. Ne ką mažiau svarbus yra ir apšvietimas, juo labiau, kad „EHI Retail Institute“ atlikti tyrimai parodė,  kad būtent jo sprendimai yra vienas iš tų elementų, kuris lemia pirkėjo emocijas. Priklausomai nuo to, kokios emocijos lydi pirkėją lankantis prekybos vietoje, nemaža dalimi priklausys ir tai, kiek ir kokių prekių bus įsidedama į krepšelį. Ieškote būdų, kaip sukurti tokį apšvietimą, kuris sukeltų tik pačias geriausias emocijas? Akivaizdu, kad LED apšvietimo sistema yra vienas geriausių pasirinkimų.

Emocijos – labai svarbu, o pačios geriausios aplankyti gali esant tinkamai parinktam apšvietimui. Vis dėlto, emocinėpirkėjų  būsena nėra vienintelis aktualus dalykas šių dienų prekybininkams – ne ką mažiau svarbios yra ir patiriamos išlaidos. Savaime suprantama, prekybininkams yra svarbu patenkinti visus poreikius, kurie leistų kokybiškai vykdyti prekybą, tačiau tuo pat metu ne ką mažiau reikšmingas yra ir dar vienas pageidavimas – siekiama, kad išlaidos sudarytų kuo mažesnę sumą. Galima tik pasidžiaugti, kad jau praėjo tie laikai, kuomet daugybės išlaidų nebuvo galima kontroliuoti – šiandien prekybininkų laukia labai daug įvairių pasirinkimų, todėl, pasirinkus  ir įgyvendinus tinkamus sprendimus, galima iš tiesų daug sutaupyti. Kalbant apie apšvietimą, reikia pabrėžti, kad būtent šiai sričiai skiriamos išlaidos sudaro labai didelę dalį visų išlaidų, todėl būtina pagalvoti apie jų optimizavimą. Džiugu, kad prekybininkas tikrai turi iš ko pasirinkti – inovatyvi LED apšvietimo sistema gali padėti sutaupyti net iki 35 procentų visų apšvietimui skirtų išlaidų. Įdiegus LED sistemą, jau po pirmo mėnesio pajusite išlaidų sumažėjimą, o šiai sistemai įdiegti skirti pinigai netruks atsipirkti. Kadangi tai yra ilgalaikė investicija, galite tik numatyti, kiek daug pavyks sutaupyti vertinant iš kelerių metų perspektyvos.

Dinamiškumas – dar vienas svarbus šiuolaikinės prekybos bruožas: ši savybė užtikrina  vaizdinės informacijos  bei dekoracijų kaitą, leidžia reguliuoti apšvietimo srautą, priklausomai, nuo lankytojų skaičiaus ir pan. Norint, kad dinamiškumas taptų jūsų kasdienės veiklos dalimi, būtina pasirinkti atitinkamus sprendimus. LED apšvietimo sistema – vienas iš jų: ją naudodami galėsite kurti skirtingus apšvietimo srautus, vaizdinius,  sukurti įvairią atmosferą.

Šiandien, iš sprendimų, kurie yra įgyvendinami vykdant prekybą, tikimasi vis daugiau: dar vienas reikalavimas, kurį kelia šių dienų prekybininkai, yra paprastas ir patogus įrenginių valdymas. LED apšvietimo sistema tikrai išpildys šiuos jūsų lūkesčius, kadangi ją valdyti yra paprasta, o maksimalų komfortą garantuoja tai, jog įrenginys gali būti valdomas nuotoliniu būdu.

Nors šiuolaikinė prekyba nestokoja įmantrių ir išskirtinių sprendimų, nesunku pastebėti, jog natūralumas – taip pat labai vertinamas ir tarp daugybės dirbtinių priemonių,  jis šiandien neretai tampa tikrų tikriausia siekiamybe. Natūralumo apraiškos prekybos srityje šiandien pasireiškia įvairiais aspektais,  o apšvietimas – vienas iš jų. Norite sukurti natūralios dienos šviesos srautą? Tai padaryti bus nesunku, jei pasirinksite LED apšvietimo sistemą.

Dar viena priežastis, kodėl LED apšvietimo sprendimas turėtų tapti tuo, kurį verta įgyvendinti siekiant vykdyti prekybinę veiklą, yra toks: garsiausi pasaulio technologijų inžinieriai jau pripažino, kad šiandien LED lemputės yra pasiruošusios atstoti visus  kitus įmanomus apšvietimo sprendimus.

Kaip matyti, toks pasirinkimas turi labai daug privalumų, todėl drąsiai galima tvirtinti, jog LED apšvietimas yra vienas iš tų sprendimų, kurį verta įgyvendinti artimiausiu metu ir iš esmės pakeisti savo veiklos vykdymą: taupant išteklius, užtikrinant dinamiškumą, suteikiant natūralumą, sukuriant skirtingas atmosferas bei pačių geriausių emocijų lauką savo lankytojams. Norite pasikeitimų? Atvykite pas mus – pradėjome bendradarbiauti su visame pasaulyje gerai žinomu gamintoju PHILIPS, siūlančiu inovatyvius apšvietimo sprendimus prekybos ir aptarnavimo sektoriui. PHILIPS – visame pasaulyje puikiai žinomas vardas, apšvietimo sprendimų lyderis pasaulyje, kurio siūlomi  gaminiai yra puikiai vertinami daugelyje pasaulio šalių, o rinkoje šis pavadinimas skamba jau net 125 – erius metus. Per šiuos  metus buvo įgyvendintas ne vienas ryžtingas sprendimas, pasiūlyta daug inovatyvių naujovių, galinčių išpildyti net pačių išrankiausių vartotojų lūkesčius.

Akivaizdu, kad kompanija sustoti neketina – šiandien  prekybos ir aptarnavimo sektoriui yra siūlomas naujos kartos apšvietimas. Jau sužinojote, kokie yra jo privalumai, tačiau yra ir dar kai kas, ką turėtumėte žinoti apie šią kompaniją ir jos gaminius:

  • gaminiams bei sprendimams suteikiama iki 10 metų garantija;
  • šios kompanijos gaminiai, palyginus su konkurentų produkcija, yra efektyvesnė net iki 30 procentų;
  • ilgas tarnavimo laikas – net iki 70 000 valandų;
  • geriausiai vertinama produkcija;
  • efektyvus kaštų mažinimas, klientų pritraukimas, išsiskyrimas iš konkurentų, pelno didinimas;
  • šios kompanijos gaminius jau įvertino tokios visame pasaulyje puikiai žinomos kompanijos, kaip: Ted Baker, Bershka, House of Fraser, Marriot hotel, Ritz-Carlton viešbutis.

Altum Retail yra oficialus PHILIPS verslo partneris Lietuvoje ir Pabaltyje. Nepraleiskite progos suteikti savo verslui naujų spalvų – atvykite pas mus, aptarsime geriausius sprendimus.